Profesionalna izdelava spletnih strani z visokim obiskom strank

Pri izdelavi spletnih strani je pomembno, da je proizvod kvaliteten in privabi veliko število obstoječih ter novih strank. Večji, kot je mesečni obisk spletnega mesta, večja je verjetnost, da bodo posamezniki opravili nakup naših izdelkov. 

Pri izdelavi spletnih strani je pomembno, da je proizvod kvaliteten

Kvalitetna spletna stran z aktualnim izgledom 

Pri ustanavljanju novih spletnih strani moramo poskrbeti, da sta vsebina in videz usklajena s trenutnimi trendi. Stranke imajo rade možnost uporabe filtrov pri iskanju. Ko najdejo željeno vsebino, pa želijo primerjati posamezne artikle med seboj. Zanimajo jih slike in videoposnetki naših izdelkov. preberejo tudi komentarje in mnenja drugih strank. Privlačijo jih zanimive barve in strukture na strani. Pozanimajo se tudi o posameznih popustih in akcijah. Vse te naštete podatke mora vsebovati tudi na novo izdelana spletna stran za prodajo.

Uporaba CMS sistema

Ko zaupamo izdelavo spletnih strani oblikovalcem, je pomembno, da nam pokažejo tudi, kako se uporablja CMS sistem za dodajanje vsebin.

S CMS sistemom do nadzora nad stranjo

Tekom izdelave spletne strani nam oblikovalec pokaže, kako dodajamo in odstranjujemo novice, slike, artikle, videoposnetke, aplikacije in podobno. V CMS sistemu dodajamo tudi posamezne datoteke, cenike in sezname. 

CMS sistem omogoča popoln nadzor nad spletno stranjo

Zaradi možnosti samostojnega vodenja spletnega mesta, je CMS sistem obvezen za vsako podjetje, ki želi samostojno in dnevno posodabljati vsebino. Oblikovalec spletnih mest nam pred vzpostavitvijo strani pomaga pri učenju uporabe CMS sistema, kasneje po vzpostavitvi strani pa nam lahko tudi nudi pomoč in podporo.

Prilagoditev spletne strani različnim napravam

Ker večina strank uporablja pametne naprave za brskanje po internetu, je pomembno, da je naša spletna stran prilagojena vsem napravam. V kolikor stranke zanimajo določene informacije o naših izdelkih, morajo celotno vsebino spletnega mesta videti v celoti na vseh napravah. Pri izdelavi spletnih strani mora oblikovalec prilagoditi celoten sistem različnim brskalnikom in različnim platformam. 

Dodatna pomoč oblikovalcev spletnih strani

Potem, ko smo potrdili zadnjo različico spletne strani ter dovolili objavo, moramo vsebino tudi redno obnavljati. To lahko izvajamo sami ali pa za pomoč prosimo tudi oblikovalce. Slednji bodo vzdrževali spletno aplikacijo, redno varnostno kopirali vse podatke in brezplačno odpravili morebitne napake. Pomagali pa bodo tudi pri tehnični podpori in izvajanju analize statistike obiska. Dober oblikovalec bo izbral tudi cenovno ugoden paket gostovanja na strežniku, registriral bo nove domene ter poskrbel za konfiguracijo morebitnih poddomen. 

Similar Posts: