Zabavna in navihana darila za 50. rojstni dan

Abraham je pomemben mejnik v  življenju vseh. Označuje prehod v zrela leta in zato zahteva resno pozornost. Vaše najbližje ob taki  častitljivi starosti presenetite na različne načine. Odpeljite jih na izlet, priredite jim zabavo presenečenja ter jih navdušite z izbiro unikatnih in smešnih daril. Izberite ravno pravšnjo mero humorja, pozornosti in ljubezni. Na ta način jim boste dali vedeti, da jih imate radi in jim želite vse najboljše.

Naklonite jim pozornost

Darila za 50 let morajo biti unikatna, zabavna in navihana. Najbližjim ne poklonite denarja, saj to kaže na neizvirnost in pomanjkanje domišljije. Raje jim poklonite izlet v neznano, tam pa jih presenetite z izbrano buteljko, setom kozarcev ter posebno majico, ki bo obeležila njihov jubilej.  Vsekakor ne pozabite na šopek vrtnic, čokolado in rojstnodnevno pesmico. Pesem  malce preoblikujte po svoje ter napišite rime o njihovem življenju in dogodkih, ki so jih zaznamovali.   

Pijača in dodatki

Abraham je idealna priložnost za obilo dobre hrane in pijače. Hrano naj vsebuje čim več detajlov v obliki številke 50, pijača pa naj bo postrežena na posebnih držalih ali nosilcih za steklenice in kozarce. Za odprtje buteljke naj uporabijo kak smešen odpirač ali pa celo meč, v kolikor so tega vešči. Kupite tudi kakšno družabno ali pivsko igro, ki bo popestrila dogajanje. Slavljenca že na začetku večera vsekakor oborožite s pivsko čelado, žirafo ali pa velikim kozarcem za pivo. Poskrbite, da bo redno pil in se dodobra veselil.

Navihana in žgečkljiva darila

En pomembnih sestavnih delov večera pa bo vsekakor osredje dogajanje z odpiranjem daril. Skupaj s prijatelji in družino izberite kup žgečkljivih malenkosti in jih zapakirajte v eno škatlo. Abrahamovca pripravite do tega, da bo škatlo odprl, v njej pa bo našel različne navihane predmete. Najde naj lisice, kondome, užitno spodnje perilo, pivsko rusko ruleto, knjigo o kamasutri in podobno. Dodajte tudi podrobne opise izdelkov in načinov uporabe. Na ta način se boste skupaj dodobra nasmejali.

Similar Posts: