Za urejen prtljažni prostor

Nekateri vozniki imajo prtljažni prostor svojega avtomobila lepo pospravljen, predvsem pa prazen. Spet drugi pa v avtu nenehno kaj prevažajo: delovna oblačila, kakšno orodje, športno opremo, dodatno obutev, otroški voziček in tako dalje. V nenehno polnem prtljažnem prostoru je malce težje poskrbeti za red, a tudi to se da: korito za prtljažnik je odlična rešitev, ki prepreči, da bi se umazanija ali celo razlita tekočina zažrla v dno avtomobila.

Nakup, ki se splača

Korito za prtljažnik je izdelek, ki ga navadno kupimo le enkrat – takrat, ko zamenjamo avto. Če kupimo kvaliteten izdelek, ga bomo brez težav uporabljali celotno življenjsko dobo avtomobila oziroma ga celo lahko prodali skupaj z njimi in mu tako zvišali prodajno vrednost. Tak izdelek namreč dobro zaščiti dno prtljažnega prostora, da je ta tudi po več letih uporabe videti popolnoma lepo in čisto. Na njem se ne nabirajo smeti in ne pojavljajo prav nobeni madeži.

Enostavno pospravljanje

Tudi vi ne marate pospravljati? To zoprno opravilo si lahko olajšate tako, da si vaš dom, avto, pisarno in vse ostale prostore, ki jih je treba pospravljati, uredite tako, da boste imeli s pospravljanjem čim manj dela. Dno avtomobila je navadno izdelano iz tekstilne obloge, ki se precej težko čisti, smeti pa se nanjo skorajda prilepijo. Zato moramo notranjost avtomobila pogosto sesati, če hočemo, da je videti urejena. Enako velja za prtljažni prostor. Vendar pa se s premišljenim načrtovanjem tudi temu opravilu lahko izognemo ozirom ga zmanjšamo na minimum. Kako?

Če želimo, da nam bosta pospravljanje in urejanje avta vzela čim manj časa, se nam splača kupiti avto tepihi in korito za prtljažnik. Vsi ti izdelki nam namreč omogočijo enostavno čiščenje: tepih ali korito po potrebi samo stresemo in tako poskrbimo za odstranjevanje smeti brez sesanja. Na vsake toliko časa pa si za pospravljanje vzamemo kakšen trenutek več in tepihe ter korito za prtljažnik splaknemo pod vodo ter namilimo z blago milnico. Če je treba, jih še malo skrtačimo, da odstranimo ostanke zemlje ali blata. To pa je vse!

Krtačenje korita za prtljažnik in avtomobilskih tepihov je nujno le takrat, ko se na njih nabere več umazanije, ki se samo s stresanjem ne da odstraniti. Takšno proceduro je treba opraviti po končani zimski sezoni ali po dolgem obdobju deževnega vremena, nikakor pa ne prav vsakič, ko čistite avto. To pomeni, da boste z nakupom zaščitnega korita in tepihov učinkovito skrajšali čas, ki ga potrebujete za urejanje avta, si olajšali to opravilo ter hkrati poskrbeli za to, da bo vaš avto videti lep in urejen!

Okrasni pokrovi za avtomobile se med seboj precej razlikujejo. Več o tem če sledite povezavi.

 

Pred montažo prevlek za avto sedeže vam svetujemo, da vzamete vse dele prevleke iz embalaže in jih razporedite po zaporedju: prednja sedeža, zadnji sedeži, vzglavniki in morebitni naslon za roko spredaj. Preberi več …

Similar Posts: