poceni kartuše

Nakup poceni potrošnega materiala za pisarno

Pisarna je prostor, kjer je prisotnih precej zadev. V tem primeru ne mislimo zgolj na pisarniško pohištvo, temveč tudi na vse naprave. Med najpogostejšimi so računalnik, tiskalnik, fotokopirni stroj. V ta namen seveda potrebujemo kar nekaj potrošnega materiala, ki pa ga je vedno dobro nekaj imeti na zalogi.

Če imate v lasti oziroma uporabljate brizgalni tiskalnik, potem potrebujete kartuše. Precej nerodno pa je, če vam kartuše zmanjka ravno tedaj, ko želite najhitreje natisniti nek dokument, ki bi ga morali še isti hip oddati naprej. Na zalogi je torej dobro imeti kartuše, a jih je treba tudi primerno shranjevati. In ko kupujete potrošni material, vas zagotovo zanimajo tudi poceni kartuše.

Kakovost poceni kartuš

Pri končni odločitvi pri izbiri kartuše za tiskalnik vam lahko veliko pomaga, če poznate vse možnosti, ki so na razpolago. Na voljo so originalne kartuše, ki pa ne veljajo za poceni kartuše. Navadno je takšna vrsta najdražja, a se je treba zavedati, da ponuja najboljšo kakovost.

Primerjava originalnih kartuš s kompatibilnimi poceni kartušami

Bolj poceni kartuše v primerjavi z originalnimi so kompatibilne, ki jih razvijajo podjetja tretjih oseb. Takšna vrsta je opremljena z najbolj sodobnim povezovalnim čipom in je združljiva oziroma kompatibilna z vrsto sodobnih tiskalnikov. Seveda se njihova kakovost razlikuje predvsem na proizvajalca.

Kaj so kombinirani paketi kartuš?

Na voljo so tudi tako imenovani kombinirani paketi kartuš. Ti ponujajo stroškovno zelo učinkovit način za nakup dve ali pa več kartuš obenem. Običajno paketi vključujejo črne in barvne kartuše. So popolna izbira za vse, ki so nedavno nazaj kupili povsem nov tiskalnik.

poceni kartuše so kompatibilne s tiskalnikom
Poceni kartuše so kompatibilne z vrsto sodobnih tiskalnikov.

Kljub temu pa v tem primeru ne gre za poceni kartuše oziroma so kombinirani paketi precej dragi, pa vsekakor ponujajo primerno ceno glede na stroške posameznih kartuš – zlasti če uporabljate večbarvne.

Kaj so kartuše s trdim črnilom?

Morda za kartuše s trdim črnilom še niste slišali. To so kartuše, ki se uporabljajo torej s trdim črnilom in se pogosto štejejo za najbolj prijazne za okolje.

Trdna črnila pa so daleč najbolj poznana po zelo natančnih, živih barvah. Običajno pa so dosti dražje v primerjavi z ostalimi kartušami.

Končna izbira kartuše

Vsekakor ni vseeno, katere kartuše kupite. Pri izbiri je najpomembneje, da upoštevate blagovno znamko pa tudi model tiskalnika.

Similar Posts: