Naše mnenje o prenosnem grelniku vode Eccotemp l5

Prenosni grelnik vode Eccotemp L5 / zunanji tuš priporočamo za manjšo in zunanjo uporabo. Zagotavlja dobavo tople vode, ko jo potrebujete po ceni, ki ne bo naredila luknje v vaših žepih. Vendar pa bo morda treba porabiti nekaj denarja za zamenjavo nekaterih delov z bolj trpežnimi in kakovostnimi deli.

Prenosni grelnik vode in zunanji tuš Eccotemp L5 ima nekaj lepih lastnosti – je lahek in kompakten, zaradi česar ga imajo uporabniki radi, saj ga je zelo enostavno prenašati naokoli.

Slaba stran cene se odraža v cevi in glavi tuša. Cev, izdelana iz plastike, lahko eksplodira v plamenih. Zato je bolje, da kupiti kovinsko cev kot zamenjavo. Glava tuša lahko poči pod tlakom. Upoštevajte, da je najvišji vodni tlak 100 PSI (najmanj 20 PSI). Če poči, ga preprosto zamenjajte. Proizvajalec ponuja enoletno omejeno garancijo na dele, če naprava ostane na mestu, kjer je bila prvotno nameščena. Če imate težave pri gumbu za vklop / izklop tuša, ga zamenjajte s priključkom za vklop / izklop cevi.

Naše mnenje

Proizvede lahko več kot štiri litre vroče vode na minuto – deluje na baterije, tako da ni potrebna električna energija. Na voljo je tudi tuš šoba, ki ima različne nastavitve, ima pa tudi nastavek, na katerega lahko pritrdite vrtno cev. Uporabnikom je všeč zamisel, da se ta prenosni grelnik vode lahko enostavno namesti kjerkoli, predvsem na lokacijah, kjer se lahko kampira.

Ocenjevalcem je všeč, kako enostavno je ta prenosni grelnik vode namestiti, pa tudi, kako lahko ga je uporabljati, ko ga enkrat zaženemo. Kupcem je všeč tudi to, da traja le nekaj sekund, da prenosni grelnik segreje vodo, tako da ni treba čakati, da bi dosegel temperaturo, ki je potrebna za udobno prho.

Druga priročna značilnost je, da za delovanje ni potrebna električna energija, kar pomeni, da jo lahko uporabniki vzamejo praktično kamorkoli in imajo dostop do prhe.

Similar Posts: