Kako močen motor ima snežna freza Ariens Deluxe 28?

Mnogi od vas niso prepričani o motorju snežne freze Ariens Delux 28 Ariens AX (izdelano pri LCT), ker je to ime, ki ga ne poznate. Ampak želim vas prepričati, da je ta motor boljši od starega Tecumseha, ki ste ga imeli, in po mojem mnenju se bo izkazalo, da je eden najbolj zanesljivih motorjev, ki so bili kadarkoli postavljeni na snežno frezo.

Menim, da je ta 245cc motor primeren za približno 80% snežnih površin, ki jih imamo v krajih z veliko snega. Danes zjutraj piha sneg in čutim, da se bo freza spopadla s 30-35 centimetri snega brez težav. Ampak želel bi, da bi Ariens ponudil tudi 291 cc ali 369 cc motorje za tiste, ki živite v pasu z večjimi snežnimi padavinami.

Ariens LCT ročka za plin

Motor serije AX ima ročko za plin! Ročka je na priročnem mestu na vrhu motorja. Mnogi od nas radi pustijo motor v prostem teku, potem ko smo trdo delali, zato je to odličen dodatek! Več kot 2-urni čas delovanja na en rezervoar pomeni učinkovit izkoristek goriva.

Novi Auto-Turn Steering omogoča, da je to najlažja 70-centimetrska snežna freza za uporabo. Opazil sem razliko takoj, ko sem snežno frezo spustil z dostavne prikolice. Za usmerjanje snežne freze Ariens Deluxe 28 ni nobenih ročic. Pravzaprav je snežna freza Ariens Deluxe 28 tako preprosta za uporabo, da mi je kar težko opisati. Ročice preprosto premaknete v smer, v katero želite iti, in stroj bo to storil. Preprosto kot pri potisni kosilnici. Obvladovanje je lažje kot pri snežnih frezah na drugačen pogon in večkrat lažje za uporabo kot tiska s sistemom za lažje obračanje.

 

Similar Posts: