Motorna žaga Husqvarna 445

Tako kot pri vsakem kosu opreme, s katerim ravnamo grobo in se uporablja za trdo delo, se stvari zlomijo. Nekateri uporabniki poročajo, da se plastični kosi med delom lomijo. Vendar pravijo tudi, da je pritrditev meča močna in robustna, čeprav je pritrjena le z enim vijakom namesto z dvema. Smisel je v tem, da sta samo meč in veriga namenjena za rezanje dreves, zato bodite previdni z ostalimi deli žage. Ne potiskajte, ne vlecite in ne zvijajte preveč.

Kje lahko kupite Husqvarno 445 po najboljši ceni?

Kot vsa orodja in opremo podjetja Husqvarna, lahko tudi Husqvarno 445 naročite na njihovi spletni strani. Poleg tega lahko na njihovi spletni strani poiščete najbližjega prodajalca izdelkov Husqvarna in jih pred nakupom osebno preizkusite.

Toda če ste že strokovnjak in ste opravili svoje raziskave, si prihranite stroške potovanja in dostave ter ga naročite na Amazonu. Njihova cena je konkurenčna spletnemu mestu Husqvarna in vam prinašajo prednosti, kot so neprekosljive storitve za stranke, enostavna povračila in garancija brez težav.

Ali je 445 prava za vas?

Husqvarna 445 je kot nalašč za občasne uporabnike in lastnike. Je dovolj kompaktna, da jo lahko uporablja večina odraslih oseb in dovolj močna, da poskrbi tako za velika dela kot za majhna.

Velikost meča lahko enostavno menjate glede na delo, ki ga boste opravljali. Z vsemi inovativnimi funkcijami ne boste imeli težav pri zagonu, delu ali vzdrževanju te opreme.

Ta model je opremljen s centrifugalnim sistemom za čiščenje zraka, ki je namenjen preprečevanju, da bi večji prah in odpadki dosegli zračni filter, zato ga ni treba čistiti tako pogosto in podaljša življenjsko dobo motorja. Stransko nameščen napenjalec verige in Snap-lock cilindrski pokrov omogočata enostavno vzdrževanje. To pomeni da, ko morate opraviti vzdrževanje, ne boste porabili polovice časa za dostop do sestavnih delov. Tudi vidni merilec goriva vam bo preprečil, da boste žago uporabljali brez goriva, kar ni dobro za noben motor.

Similar Posts: