Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 122 cm

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 122 cm – najboljši vrtni traktor na trgu

Kosilnice za travnike so najpomembnejša oprema za vaše domove, ki imajo široke trate. Da bo vaša trava ostala čista in brezhibna, se je najbolje opremiti s temi stroji. Toda pri nakupu najboljših vrtnih traktorjev morate imeti v mislih vrsto trate, za katero jo boste uporabili. Kosilnica, ki jo izberemo, mora biti primerna za velikost naše površine. Če ste lastnik srednje velikih dvorišč, potem morate vsekakor razmisliti o nakupu Husqvarnine kosilnice. Torej, če se odločate za nakup, nam dovolite, da vam priporočimo vrtni traktor Husqvarna YTH24V48.

Ali se strinjate z dejstvom, da je najboljša kosilnica za trate 2019 najboljša rešitev, ki izboljša vaš travnik? Če si želite olajšati košnjo, bo vrtni traktor boljša izbira kot potisna kosilnica.

Iščete najboljši traktor za travnike, ki lahko hitreje obvladuje večja območja, vendar ima še vedno sposobnost dobrega oprijema, da bo osvojil strmejše hribe? V tem primeru je kosilnica Husqvarna 122cm prava izbira za vas. Ta kosilnica ima močan Briggs & Stratton V-Twin OHV 24 KM motor s katerim boste z lahkoto drveli po vašem dvorišču. Poleg tega vam bo rezalna glava s premerom 122 cm pomagala pokositi večjo površino v krajšem času!

Če vam je dovolj potiskanja kosilnice po vašem ogromnem travniku, je zagotovo prišel čas, da nadgradite svojo trato z nakupom visokokakovostnega traktorja. Na trgu je veliko modelov, ki vam bodo ponudili različne funkcije in dodatke, ki omogočajo, da je košnja vaše trate lažja in prijetnejša kot kdajkoli prej.

Širina rezalne glave je ena od najpomembnejših funkcij pri izbiri vrtnih traktorjev. Vrtni traktor Husqvarna je okrepljen z varjenimi jeklenimi cevmi za dodatno vzdržljivost. Ker vrtni traktor uporablja ojačano rezalno glavo s premerom 122 cm, lahko zlahka zagotovi široko področje rezanja.

Similar Posts: