Avtomobilske maske

Maske avtomobilom dajejo poseben karakter

Avtomobilske maske lahko kupite v zgolj enem kosu skupaj z mrežico avta. Na voljo so tudi povsem ločene. Te morate sestaviti iz letve maske in mrežice ali pa iz stranskih in sredinske notranje maske. Praviloma je del avto maske tudi emblem znamke vozila, ki ga lahko kupite tudi ločeno.

Dejstvo je, da imajo avtomobilske maske takšno moč, da zlahka zaznamujejo karakter vašega avta. Lahko ga naredijo bolj športnega, še bolj elegantnega ali pa bolj prefinjenega. Na voljo so v več barvnih odtenkih, vsekakor pa prevladujejo maske v črni barvi, prav tako barva titana in barva kroma. Določen tip mask za avto se lahko lakira in na takšen način povsem prilagodi barvi vašega vozila. Pri določenih modelih so v same maske vključene še luči. Te služijo kot okvirji žarometov ter nadomeščajo dodatne letvice.

Deli za lepši videz avtomobila

Za lepši videz ne poskrbijo zgolj avtomobilske maske, temveč še drugi številni deli prevoznega sredstva. Namesto plastičnih letvic lahko uporabite kromirane, kar lahko dramatično spremeni videz avta, kljub temu da je sprememba v resnici le malenkostna. K temu se lahko pridružijo tudi podaljški in spojlerji, ki lahko na izjemno lep način poudarijo športni videz avta. Še zlasti so takšni avto deli priljubljena izbira pri ljubiteljih hitre in drzne vožnje.

Avtomobilske maske
Avtomobilske maske polepšajo videz avtomobila

Na sprednjem delu avta lahko z zamenjavo mrežice pred zračnim filtrom povsem spremenite karakter vozila. Postal bo povsem drug na prvi vtis. Novi odbijač pa na primer lahko odlično poskrbi za precej večjo zaščito karoserije pred najrazličnejšimi poškodbami, prav tako za estetski ter privlačen videz avta.

Funkcionalna in estetska vrednost avto odbijačev

Ljubitelji vseh vrst vozil pogosto želijo nekoliko olepšati svoje prevozno sredstvo. K sreči je za takšno opravilo na voljo zelo veliko možnosti. V takšne namene lahko na primer uporabite najrazličnejše avto dele, kot so mrežice, avtomobilske maske, letve, spojlerji, sprednji in zadnji odbijači.

Namestitev sprednje maske po meri

Nekateri omenjeni deli za avto imajo predvsem estetsko vrednost, spet drugi še dodatne vrednosti, na primer funkcionalno. To velja za odbijač. Ta torej ne poskrbi zgolj za bistveno lepši in bolj skladen izgled avta, temveč tudi za učinkovito zaščito karoserije pred morebitnimi poškodbami.

Vedeti pa morate, da je tako prednji kot zadnji odbijači izjemno izpostavljeni praskam in še drugim poškodbam. Če je torej odbijač poškodovan ali kako drugače kvari videz avta, je dobro, da ga čim prej zamenjate. S tem poskrbite za odlično zaščito, obenem tudi za bistveno lepši videz avta.

Similar Posts: