Modna torbica za mobitel "Sleeping Owl" za Samsung Galaxy S10

Zaščitite svoj pametni telefon z ovitkom ali etuijem

Torbica za mobitel je nekaj, kar je zelo pametno kupiti, še preden se zgodi nesreča. Največkrat se namreč na njen nakup spomnimo šele, ko je že prepozno in je naš pametni telefon že poškodovan. Sodobni pametni telefoni imajo zelo velike in pregledne zaslone, ki včasih segajo celo čisto do roba. To je vsekakor zelo priročno in omogoča večje udobje pri uporabi, a so zaradi tega telefoni dandanes tudi zelo občutljivi za praske in druge poškodbe. Zato jih je treba ustrezno zaščititi, da do njih ne pride oziroma da te trajno ne poškodujejo naprave.

Kako zaščititi pametni telefon – ovitki, etuiji in zaščitna stekla

Na srečo imamo danes kar nekaj izbire različnih možnosti za to, da lahko svoj pametni telefon dobro zaščitimo. V ta namen nam lahko prav pridejo različna zaščitna stekla, ki jih nalepimo čez zaslon, ovitki in etuiji, pa tudi torbica za telefon.

Elegantna torbica za mobitel “Qin” za Samsung Galaxy S9

Zaščitno steklo je zaradi občutljivosti zaslona skorajda nujno, prav tako pa je dobro imeti telefon v ovitku ali etuiju, saj tako zavarujemo tudi zadnji in stranske dele naprave.

Torbica za telefon za dodatno zaščito

Za dodatno zaščito pa poskrbi tudi torbica za mobitel oziroma etui, v katerega damo svoj telefon. Tako tega v žepu, torbici ali nahrbtniku ne bomo več mogli popraskati s ključi ali kakšno drugo ostro in trdo stvarjo,

Samsung Galaxy S10 Plus Official LED Cover Case

Pa tudi, če nam bo telefon padel iz rok, jo bo verjetno precej bolje odnesel. na tak način lahko zmanjšamo poškodbe na svojem telefonu oziroma poskrbimo, da do njih sploh ne pride. Zaradi tega je torbica za mobitel vsekakor pametna naložba, v katero se splača investirati.

Preprečite poškodbe svojega telefona!

Popravilo ali menjava telefona je vsekakor dražja od cene, ki jo boste plačali za nakup etuija, zaščitnega stekla, torbice ali ovitka za vaš telefon, zato se vam vsekakor splača premisliti o nakupu. Če imate nov telefon, je to še toliko bolj pomembno. Nikar ne čakajte na to, da bo prepozno, in se ne zanašajte na to, da če se mu do zdaj ni nič zgodilo, se mu tudi ne bo, saj se lahko usodna poškodba zgodi še danes. Zato ne čakajte, ampak zaščitite svoj telefon takoj zdaj!

Similar Posts: