Recenzija Toto WC školjke

Najboljša primerjava

Če ostanemo pri istem podjetju, bo najboljša primerjava enodelna straniščna školjka MS974224CEFG # 01 Eco Guinevere. Guinevere uspešno uporablja enak dvojni ciklonski sistem splakovanja, vendar vključuje tudi samočistilno funkcijo. Torej, čeprav ima Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree boljši izgled, ne bo tako dober pri samodejnem ćiščenju kot Guinevere. Izbira med obema je preprosta, če želite straniščno školjko, ki bo ostala čista dlje, ali školjko, ki bo videti lepše kot kateri koli drug kos v vaši kopalnici. Z nobeno od teh izbir ne boste izgubili.

Spremembe cen

Eden izmed najbolj zanimivih izdelkov je ostale podobne predmete vrgel s prestola zaradi svoje vzdržljivosti in lastnosti, ki jih ponuja. Straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree, ki svoje delo opravlja tako dobro, je nekaj, kar ne vidite vsak dan. Če res iščete najboljšo straniščno školjko za vašo majhno kopalnico, bi bili nori, če ne bi izbrali enega od te,. Če vas zanima Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree , potem jo izberite in si privoščite srečno kopalnico.

Osebno mnenje

Priložnostim, ko se vrhunske luksuzne straniščne školjke prodajajo s popustom, se je težko upreti. Na trgu je veliko odličnih straniščnih školjk, toda ta izstopa zaradi zasnove in kako dobro ravna z odpadki. Zaradi popularnosti, ki obkroža podjetje TOTO, je to trenutno morda eden najboljših modelov. Neboleča dostava z enodelnim sistemom je ena od mnogih funkcij, zaradi katerih se veselimo tega modela. Nič več čakanja po več tednov, da pridejo različni kosi vaše straniščne školjke, saj bo vse prišlo v eni škatli.

Z dvojnim ciklonskim sistemom pa obstaja manjša možnost, da se školjka zamaši. Torej, dobili boste čistejše stranišče, ki ve, kako se znebiti odpadkov. Vključite še mehki sedež, ki se ne zaloputne, ko ga potisnete. In če se kaj zgodi v zvezi s sedežem, lahko nadomestni sedež enostavno naročite pri Totu. Sedež je tudi eden izmed cenejših delov. Videti je, da je podjetje pomislilo na vse značilnosti, ki si jih kupci želijo, in jih vključilo v eno samo straniščno školjko.

Similar Posts: