Glavne prednosti BP kave

Padec energije, ki ponavadi prihaja po pitju kave, se nikoli ne zgodi. Mislim, da za to skrbi kombinacija naravnega masla z olji.

Tukaj so glavne prednosti BP kave

Omilitev lakote

Mentalna jasnost

Stalna trajna energija

Izguba teže

Torej, tukaj imamo močan jutranji koktajl, ki je okusen in vam daje tono energije.

Ali je pijača zdrava? Kje je trik? Smo kaj spustili?

Kako BP kava deluje?

Kot verjetno veste, kava vsebuje bistvene hranilne snovi, kot so vitamini B, mangan in kalij. Kava ima tudi ogromno antioksidantov, ki zmanjšujejo tveganje za kronične degenerativne bolezni in ohranjajo bistre možgane.

Zaradi pitja kave bodo vaši možgani postali bistrejši (možganske celice lahko komunicirajo hitreje) in vaše razpoloženje se bo izboljšalo.

Prava BP kava vsebuje naravno maslo in olje »Brain Octane«. Dave pravi: “zdrave maščobe hranijo energijo nekaj ur, uravnotežujejo hormone in spodbujajo kognitivno funkcijo. Z maslom ne dobite samo potrebnih maščobnih kislin in drugih hranil, ampak vam pomagajo narediti najboljšo kremasto skodelico kave, ki ste jo kdaj koli pili. Podobno kot da bi pili destilirano vodo.”

Poleg tega je olje »Brain Octane« pomembno, ker v telesu sprosti maščobne molekule, ki poganjajo možgane, imenovane ketoni. Različne vrste maščob imajo različne naloge. Molekularna struktura olja »Brain Octane« vam pomaga omiliti lakoto, izgubiti maščobe in premakniti možgane v višjo prestavo bolje kot generično olje MCT. Je več kot 4-krat učinkovitejše od navadnega kokosovega olja pri dvigovanju vaših ketonskih ravni, ki pomagajo vašemu telesu, da porablja maščobe namesto sladkorja. To je tisto, kar vam daje čisto energijo brez padca.

https://www.youtube.com/watch?v=yaPAMP-1Ucw

Kaj se resnično zgodi po tem, ko popijete skodelico BP kave: hitro boste občutili učinke pitja normalne kave – izboljšano razpoloženje in več energije. Edina razlika je, da bodo z BP kavo učinki močnejši in trajali bodo za vedno.

Ali je pitje kave z maslom dobra ideja? Dave pravi, da je pitje BP kave veliko boljše za vašo uspešnost kot vaš (zdrav) zajtrk.

Similar Posts: