Casio PX-160 Stojalo

PX-160 ni opremljen z nobenim stojalom. Klavir je dovolj majhen, da se lahko položi na mizo, vendar to ni priporočljivo. Verjetno si boste želeli imeti stojalo za instrument.

Casio ponuja stojalo CS-67P, ki izgleda kot pohištvo in je zasnovano za PX-160 in nekatere druge modele iz linije Privia. CS-67P je precej stabilen in odlična izbira, če želite, da je klaviatura v mirujočem položaju in je ne nameravate preveč premikati.

Bodite pozorni na to, da digitalni piano s stojalom tehta okoli 21 kg.

Za večjo mobilnost razmisliti o prenosnih stojalih tipa X, ki so pogosto dajo nastaviti in zložiti.

To je zelo priročna rešitev, saj boste lahko hitro odstranili klaviaturo s stojala in jo premaknili na drugo mesto ali pa jo pospravili, če ni v uporabi.

Stojala tipa X so prav tako kot nalašč za glasbenike, ki potujejo in potrebujejo nekaj, kar se enostavno prilega v vozilo.

Casio PX-160 Sustain Pedal

Klavir je opremljen s pedalom Casio SP-3, vendar, če sem iskren, videz in občutek tega plastičnega pedala ni tisto, kar bi pričakovali od pravega klavirskega pedala.

Priporočam, da si ogledate nekaj boljšega. M-Audio SP-2 je klasičen primer kromiranega klavirskega pedala s pristnim občutkom in trpežnostjo. Poleg tega ima dokaj ugodno ceno.

Druga izbora bi bil Pro Bundle, ki vključuje tako stojalo Casio CS-67Ps, kot tudi 3-pedalno enoto Casio SP33 (sestavljeno na stojalu). Enoto SP33 lahko kupite tudi ločeno.

Casio PX-160 povzetek

Kot sem že omenil, PX-160 klaviatura je majhna in dovolj lahka, da jo lahko vzamete na koncerte in na izlete. Vendar pa se lahko plastično ohišje PX-160 poškoduje med pogostimi prevozi.

Torej, če nameravate klaviaturo pogosto premikati, bi priporočal, da imate oblazinjeno vrečko za udobnejši in varnejši prevoz.

Similar Posts: